Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

BagværkSøde sager og drikke
Nyd de danske gulerødder i denne skønne kage, så er det pludselig ikke så hårdt at skulle spise sine seks stykker frugt og grønt om dagen.
Gulerodskage med nye danske gulerødder
10-15 personer
Dej:
4 æg
100 g sukker
200 g hvedemel
¾ dl mælk
Flødeostecreme:
200 g flødeost
Sådan gør du:
  1. Pisk æg, sukker og farin sammen. Kom smørret i, og pisk igen, til det er cremet. Bland hvedemel og bagepulver, og rør nu denne blanding i sammen med de øvrige ingredienser.
  2. For en form af bagepapir, ca. 22 x 30 cm. Kom dejen i formen. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 50 min. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, hvis der hænger ubagt dej på, skal den bages lidt længere. Lad kagen køle af.
  3. Rør flødeost, flormelis og appelsinsaft sammen, og smør det på den afkølede kage.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it