Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Gulerodskage med cream cheese frosting (carrot cake)
(1 kage: 8-10 stykker)
Kage:
225 g ananas
220 g hvedemel
2 tsk. natron
2 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
1½ tsk. stødt muskat
225 g sukker
Cream Cheese Frosting:
450 g flormelis
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Forvarm ovnen til 165 gr., og smør to kageforme (23 cm i diameter).
  2. Dræn ananassen, og hak den fint. Riv gulerødderne, og hak valnødderne. Stil til side.
  3. Pisk eller sigt melet sammen med natron, bagepulver, kanel og muskat i en mellemstor skål. Stil til side.
  4. Pisk æggene godt med en håndmikser i en stor skål. Tilsæt muscovadosukker og almindeligt sukker, og pisk, til blandingen bliver let og luftig. Tilsæt olie, og pisk, til det er optaget i resten.
  5. Tilsæt langsomt melblandingen til æggeblandingen, og pisk, til det er blandet godt sammen.
  6. Tilsæt gulerødder, kokos, ananas, rosiner og nødder med en ske. Rør godt, til alle ingredienser er fordelt i dejen.
  7. Fordel dejen ligeligt mellem kageformene, og bag i 40-45 min., eller til du kan stikke en tandstik i kagen, uden at dejen hænger ved.
  8. Lad kagerne hvile i formene i 30 min., vend dem så ud på en rist, og lad dem køle helt af.
  9. Pisk tempereret smør og flødeost til frosting med en håndmikser, til den er cremet og glat. Sigt flormelis i, og pisk, til det er blandet godt. Tilsæt vaniljeessens, og rør igen. Tilsæt evt. mere flormelis, så frostingen har den rette konsistens. Smør frostingen på med en kniv eller spatel, og pres forsigtigt små håndfulde af hakkede valnødder mod kagens kanter. 10. Lad kagen hvile i køleskabet inden servering. Det gør det nemmere at skære den i skiver.
Velbekomme!
Foto: Andreas Wiking / Opskrift: Erin Enerhardt Chapman & Grace Wilson Løvig
Annonce
Pin it