Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør yoghurt, vand, salt, sukker, olie, smuldret gær, gulerødder og citronskal sammen med det meste af melet og 5-kornsblandingen. Ælt dejen færdig, dæk den til, og lad den hæve ca. 45 min.
  2. Drys durum eller majsmel på bordet og dejen, og ælt dejen let. Del den i 8-10 lige store portioner, og tril dem til boller. Tryk bollerne flade med håndroden, og rul dem let med kagerullen, så de er ca. 2 cm tykke, når de lægges til efterhævning. Lad dem efterhæve en halv times tid, inden du bager ved 220 gr. øverst i ovnen.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it