Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fjerkræ
Forkæl familien med en skøn mormorfavorit – nemlig grydestegt persillekylling med kartofler, rabarberkompot og surt.
Sådan gør du:
  1. Kom godt skyllet persille ind i kyllingen, og bind lårene sammen med en kødsnor. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på alle sider i smør i en stegegryde. Tilsæt vandet, og lad kyllingen stege ca. 1 1/4 -1½ time under tætsluttende låg, til den er gennemstegt. Kyllingen er gennemstegt, når den saft, der løber ud, når man løsner låret er klar. Låret skal også være nemt at løsne.
  2. Tag kyllingen op. Skum skyen for fedt. Ryst eller rør melet ud i fløden, og rør det i skyen. Kog saucen igennem ca. 5 min. (hvis der er brugt hvedemel) og 1 min. (hvis der er brugt majsstivelse). Smag saucen til med salt, peber og gele. Giv saucen farve med lidt saucekulør.
  3. Rabarberkompot Skær 350 g rabarber i 1 cm tykke skiver. Kom dem i en gryde med 2 spsk. vand og 1½ dl sukker. Kog dem langsomt op. Når rabarberne er møre, kommes kompotten i en skål og afkøles.
  4. Agurkesalat Snit en agurk i tynde skiver, brug f.eks. et råkostjern. Lav en lage ved at blande 1 dl hvidvinseddike med ½ dl vand og 3 spsk. sukker samt lidt salt og peber. Vend agurkeskiverne i lagen. Lad salaten trække min. 1 times tid tildækket i køleskab inden servering.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it