Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Hvis du bager dit brød i en gryde, bliver det saftigt og lækkert med en sprød skorpe. Har du ikke en velegnet gryde, kan du bage brødet på traditionel vis på bagepapir. I så fald skal det bages ved 225 gr. i ca. 40 min.
Grydebagt gulerodsbrød
1 stk.
5 dl vand
10 g gær
1½ tsk. salt
1 tsk. honning
ca. 450 g hvedemel
Sådan gør du:
  1. Rør alle ingredienser til dejen godt sammen, har du en køkkenmaskine, så brug den. Dejen må gerne røres i 10 min., det giver en god konsistens. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur ca. 8-10 timer eller natten over.
  2. Stil en god solid gryde, hvor håndtag og låg kan tåle høj varme, f.eks. en Le Creuset-gryde, i ovnen, og varm ovn og gryde op til 250 gr. på midterste ovnribbe. Hæld dejen ud på et stykke bagepapir i en stor klump på midten af papiret. Dump forsigtigt dejen med bagepapir ned i gryden, uden at du brænder dig.
  3. Læg låg på gryden, og bag brødet 30 min. Tag låget forsigtigt af, og bag brødet yderligere 15 min. ved 230 gr.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Dagens lækkeri

Skønt bagværk