Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce
(2-4 pizzaer)
Pizzadej:
15 g gær
3 dl vand
1 tsk. salt
500 g pizzamel
Tomatsauce:
2 fed hvidløg
1 tsk. oregano
¾ tsk. salt
Sådan gør du:
  1. Pizzadej: Udrør gæren i lunkent vand. Rør salt i. Tilsæt pizzamel. Ælt dejen godt i 5-10 min., til den er elastisk og meget smidig.
  2. Lad dejen hæve et ikke for varmt sted ca. 3 timer. Eller allerbedst, stil den tildækket i køleskabet 8-10 timer. Tag i så fald dejen ud, 20 min. før du skal udrulle den.
  3. Lav 2-4 kugler af dejen, og læg dem på et meldrysset bord. Tryk dejen flad til en cirkel med hænderne. Rul nu dejen ud, til den er ca. ½ cm tyk. Læg dejen over på bagepapir. Bøj evt. kanten ind hele vejen rundt, så kanten bliver lidt højere end resten af pizzaen.
  4. Tomatsauce: Skær et kryds i tomaterne, og dyp dem i kogende vand 1 min. Flå skindet af dem, og skær dem i mindre stykker med saft og kerner.
  5. Kog tomater og de øvrige ingredienser til tomatsaucen sammen. Rør igryden jævnligt. Det tager ca. 15-20 min. Saucen skal være tyktflydende.
Tips!
Når du bager pizza i almindelig ovn: Varm pladen op i ovnen, inden du lægger pizzaen på, det giver en sprødere bund.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opksrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it