Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i lunkent vand, og rør salt og olie i.
  2. Kom melet i en bunke på bordet, og lav en fordybning. Kom gærvæsken heri. Ælt dejen sammen med fingerspidserne til en blød dej. Hvis du synes, det er lettere at samle dejen i en skål, kan du også gøre det på den måde. Ælt dejen godt, til den er elastisk og smidig (ca. 5-10 min.).
  3. Lad dejen hæve et ikke for varmt sted ca. 3 timer. eller stil den tildækket i køleskab 8-10 timer. tag i så fald dejen ud 20 min. før, du skal udrulle den. 4. lav en kugle af dejen, og læg den på et meldrysset bord. Tryk dejen flad til en cirkel med hænderne. del dejen i det antal pizzaer, du vil lave. Rul dejen ud, til den er ca. ½ cm tyk. Læg dejen over på bagepapir. bøj evt. kanten ind hele vejen rundt, så kanten bliver lidt højere end resten af pizzaen.
Tips!
Erstat evt. 200 g af hvedemelet med fuldkornsdurumhvedemel, grahamsmel eller grahamsspeltmel, og tilsæt ¼ dl ekstra vand. Så får du en lidt grovere pizza, der mætter mere.
Velbekomme!
Annonce
Pin it