Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Ved at lave en fordej aftenen før får du grovbrød, der smager ekstra godt – og så går det hurtigt næste morgen.
Sådan gør du:
  1. Pisk yoghurt, vand, salt, gær, fuldkornsmel, durummel og olie sammen og stil blandingen på køkkenbordet natten over.
  2. Ælt dejen færdig med lidt mel, og del den i 10 lige store boller. Tril dem i durum, og form bollerne til ringe ved at stikke pegefingrene gennem dejen og køre dem rundt om hinanden. Ringene skal være store og åbne, når de lægges til efterhævning på pladen.
  3. De efterhæver ca. 20 min. og bages ved 225 gr. i ca. 12 min.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri