Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Sandwich og wrapsBagværk
Disse grove bagels er gode både til morgenmad og frokost.
Grove bagels
(ca 20 stk.)
Grove bagels
2 spsk. brun farin
1 æg
Dej:
50 g gær
9 dl vand
2 spsk. brun farin
2 spsk. olie
1½ spsk. salt
800-900 g hvedemel
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i lidt af vandet først, og hæld resten af vandet i sammen med farin og olie. Tilsæt salt, grahamsmel og derefter hvedemel lidt ad gangen. Rør og ælt dejen grundigt igennem minimum 5-10 min. Læg dejen i en stor skål, dæk den med køkkenfilm, og lad den stå en times tid et lunt sted.
  2. Slå dejen ned, og ælt den grundigt igennem. Del dejen i 20 lige store stykker, rul dejen til boller. Stik en melet finger igennem bollen, og sving bollenrundt på fingeren. Du kan også rulle dejen til pølser og lave pølserne til ringe. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Bring en stor gryde med vand i kog, tilsæt farin, og drop 3-4 bagels i vandet ad gangen. Lad dem simre 30 sek. Vend dem med en hulske, og lad dem simre 30 sek. mere. Læg dem tilbage på bagepladen. Pensl de kogte bagels med sammenpisket æg, og drys dem evt. med birkes eller sesamfrø.
  4. Stil bagepladen med bagels i en 220 gr. varm ovn, og bag dem i ca. 7 min. Skru ovnen ned på 180 gr., og bag dem ca. 10 min. Lad dine bagels køle af på en rist.
Tips!
Du kan også tilsætte hakkede valnødder og stødte korianderfrø til denne dej, hvis de skal smage af lidt mere og spises med smør og ost. Hvis du ikke ønsker grove bagels, kan grahamsmelet erstattes med hvedemel
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk