Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørTærter, pizza og madpandekagerBagværk
En madtærte er god som både aftensmad og frokost, prøv denne med lækker fetacreme og salat.
Sådan gør du:
  1. Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål. Skær smørret i tern og smuldr mel og smør sammen med fingerspidserne. Saml dejen med et æg. Pak dejen ind i madpapir og kom den i køleskabet i ca. ½ time. Rul dejen ud, beklæd en smurt tærteform med den og prik bunden med en gaffel. Stil tærtebunden midt i ovnen og bag den ca. 15 minutter ved 180 gr.
  2. Mos fetaosten med yoghurt, sennep og fintrevet hvidløg til en jævn creme. Klip purløg og tilsæt det sammen med oregano, salt og peber.
  3. Fordel fetacremen i den bagte tærtebund kort tid før tærten skal spises og drys med rucola, halve tomater, tynde løg både og oliven.
Tips!
Fyldet i denne tærtebund kan varieres i det uendelige. Prøv f.eks. at udskifte cremen med tzatiki. Friske basilikumblade, halve små tomater, klippet purløg og kapers er også godt på den grove, sprøde bund.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it