Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak løgene groft, og skær porren i tynde ringe. Skær skrællede kartofler og persillerødder i tern. Hak bladselleristænglerne i mindre stykker.
  2. Varm olien op, og steg grønsagerne i ca. 5 min. over svag til jævn varme. Drys karry på.
  3. Hæld bouillon i, og kog det i ca. 7 min. Blend suppen, eller lad den være, som den er, afhængig af hvad du synes bedst om.
  4. Pisk fløde og majsstivelse sammen, og hæld det i suppen. Kog suppen grundigt igennem under omrøring. Smag til med salt og peber.
  5. Steg bacon sprødt på en pande, og hak purløg.
  6. Server suppen med bacon, et drys purløg og brød.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøll/ Opskrift: Susanne Engeltoft Rasmussen
Annonce
Pin it