Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er meget smidig. Stil dejen til hævning et køligt sted ca. 3 timer.
  2. Form 10, 15 cm lange, tynde pølser. Lad dem efterhæve ca. 20 min. Pensl dem med æg, og drys med oregano.
  3. Bag grissinistængerne ved 200 gr. i ca. 15. min. Bag dem herefter ca. 15 min. ved 150 gr., gerne ved varmluft.
  4. Her har vi snoet parmaskinke omkring nogle af grissinistængerne.
Tips!
Har du bagt grissinierne dagen før, kan du lige give dem en tur i ovnen ved 200 gr. i ca. 10-15 min., så bliver de ekstra sprøde.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it