Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværk
Hjemmebagte grissini med honning og sesamfrø er en super lækker snack.
Grissini med honning og sesamfrø
10 stk.
Grissini med honning og sesamfrø
10 g gær
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
ca. 275 g hvedemel
3 spsk. sesamfrø
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er meget smidig. Stil dejen til hævning et køligt sted ca. 3 timer.
  2. Form 10 tynde pølser ca. 25 cm lange. Lad dem efterhæve ca. 20 min. Pensl dem med æg, og drys med sesamfrø.
  3. Bag stængerne ved 225 gr. i ca. 15-18 min. på midterste ovnribbe.
Tips!
Daggamle stænger kan friskes op ved 125 gr. i ca. 30 min. Sluk ovnen, og lad dem stå yderligere 30 min. Så bliver de herligt sprøde.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it