Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pensl kyllingen med olie. Læg kyllingen på den indirekte del af grillen med brystet op og med drypbakke under. Læg låg over. Grill kyllingen 1¼-1½ time, til den er gennemstegt.
  2. Rør paprika, olie og hvidløg sammen. Efter 45 min. pensles kyllingen med paprikablandingen.
  3. Skræl kartoflerne, og skær dem i bjælker. Vend dem med olie og salt. Fordel dem på bagepapir. Stil dem i ovnen ved 225 gr., og steg dem ca. 45 min., til de er gyldne og sprøde.
Tips!
Lav en grillmarinade med krydderurter: Hak 2-3 spsk. krydderurte, f.eks. rosmarin, persille, timian elle mynte, og bland med 3 spsk. olivenolie, 1 spsk. citronsaft og 1 tsk. salt. Du kan også komme 1-2 fed presset hvidløg i. Pensl det på kyllingen i stedet for paprikablandingen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it