Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Halver peberfrugterne, og fjern frø, hvide hinder og stilke. Læg peberfrugterne på en rist over en bradepande, og pensl dem med olien. Grill peberfrugterne under ovngrillen i ca. 10 min., til de er brændte og bobler op. Køl dem af, og pil skindet af. Hak peberfrugterne groft, og kom dem i en skål.
  2. Skær tomater og rødløg i små tern, og bland dem med peberfrugterne og de øvrige ingredienser. Lad gerne salsaen trække i køleskabet en times tid.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it