Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
En god hjemmelavet barbecuesauce er hele hemmeligheden bag himmelsk grillmad, den er oven i købet nem at lave, og så kan den bruges på både kød og grønsager.
Sådan gør du:
  1. Kog spareribsene ca. 1 time i letsaltet vand, gerne med et par laurbærblade, 1 overskåret løg og hele peberkorn. De skal simre stille og roligt og må endelig ikke bulderkoge.
  2. Til saucen skal du hakke løget. Svits det kort i olie i en gryde, og tilsæt de øvrige ingredienser. Kog saucen sammen ca. 5 min. Pensl noget af barbecuesaucen på de forkogte spareribs, og grill dem direkte på trækulsgrillen, til de er gyldne og lækre. Eller i ovnen ved 225 gr. i ca. 25-30 min.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it