Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Denne bund er noget anderledes end andre mørke rouladebunde, og den er god. Opskriften er hentet i Markus Grigos kager (Politikens Forlag).
Sådan gør du:
  1. Del æggene og pisk hviderne let. Tilsæt flormelis i tre omgange under piskning. Drys citronskallen over skummet, og sigt resten af ingredienserne i skummet under piskning.
  2. Bred massen ud i et jævn lag, der måler ca. 25 x 35 cm. Bag bunden ca. 12 min. ved 200 gr. nederst i ovnen.
  3. Læg et ark bagepapir klar på bordet, og drys det med sukker. Vend den færdigbagte bund over på det sukkerdryssede papir, og træk forsigtigt bagepapiret af. Læg det løst over kagen, mens den køler af.
  4. Smør evt. marmelade ud over kagen. Bred flødeskummet ud over den helt kolde kage, og rul den forsigtigt sammen ved hjælp af bagepapiret. Læg rullen i køleskabet i en times tid eller længere.
  5. Skær kagen i portionsstykker, og pyntdem med høvlet chokolade.
Velbekomme!
Annonce
Pin it