Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Snart bliver det tid til julefrokost og hyggestunder med familie og venner omkring lidt god mad. Skal du rigtig kræse for dem, så er gravad laks noget af det ypperste, der findes på julebordet.
Gravad laks
(6-8 pers.)
2½ spsk. fint salt
2½ spsk. sukker
1 tsk. peber
Rævesauce:
3 spsk. lys sirup
1 spsk. sennep
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Bland salt, sukker og peber, og fordel det på laksens kødside. Fordel også dild og appelsinskal på laksens kødside. Fold fisken sammen, og læg den i et fad. Dæk fisken med husholdningsfilm, og stil den i køleskab 2 dage. Vend fisken efter 1 døgn, og hæld evt. væske fra.
  2. Skær fisken ud fra den tykkeste ende i tynde, skrå skiver.
  3. Rævesauce:
    Rør ingredienserne til rævesaucen sammen, og server den til laksen.
Tips!
Køb en helt frisk laks, og fortæl fiskehandleren, at den skal spises rå. Fødevarestyrelsen anbefaler at, når man som her anvender rå fisk, skal fisken have været frosset ned i et døgn ved minus 20 gr.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it