Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fisk
Danske jomfruhummere er skøn og let sommermad, og så er de ikke spor besværlige at tilberede.
Sådan gør du:
  1. Klip toppen af jomfruhummerens haleskjold, start ved hovedet og vend rundt ved halen, og klip opad.
  2. Læg hummerne i et smurt ovnfast fad. Bland olivenolie, hakket persille, hvidløg, salt, peber og citronsaft i en skål. Kom marinaden over jomfruhummerne med en ske, og kom dem i ovnen på midterste ovnribbe ved 225 gr. i ca. 20 min.
  3. Server jomfruhummerne med flutes og salat, f.eks. spæd spinat, halve cherrytomater, blomkålsbuketter og fine stænger af gulerødder.
Tips!
Sådan spiser du dem: Bræk hovedet af jomfruhummeren, knæk kløerne af, og fjern skjoldet. Langt det meste af kødet på en jomfruhummer er i halestykket. Du kan også knække kløerne med en nøddeknækker eller tang og finde lidt kød i dem.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it