Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Halver fersknerne, og fjern stenene. Flå skindet af dem. Skær fersknerne i tern. Fordel fersknerne i et smurt ovnfast fad. Fordel skyllede og afdryppede hindbær over.
  2. Knus kagerne, og kom dem i en skål. Bland dem med marsala, smør og sukker. Fordel blandingen over frugten. Fordel klatter af mascarpone over. Bag frugten ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. Dryp honning over ved serveringen.
Tips!
Du kan bruge makroner i stedet for de italienske kager.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it