Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. opløs gæren i vand sammen med et nip sukker. smelt smørret let, og pisk det sammen med æg, appelsinskal, salt og anis. tilsæt halvdelen af melet, og rør dejen jævn. Kom evt. lidt olie på hænderne, inden du ælter, så sætter dejen sig ikke så nemt fast. lad den hæve ca. 45 min.
  2. Ælt dejen færdig med så meget mel, at den bliver let og lind, men ikke klistret. del den i 10 lige store dele, og tril bollerne til lange pølser. lad dem hvile, mens du koger æggene 5 min. sammen med levnedsmiddelfarve. lad æggene køle af.
  3. tril dejpølserne endnu en gang, og sno pølserne til reder. læg et æg i hver af rederne, og lad dem efterhæve ½ time. Pensl med sammenpisket æg, og drys med sesam. bag brødene ca. 20 min. ved 200 gr.
Tips!
Denne dej giver nogle dejlige, lette og fine brød, og hvis bollerne ikke skal påskepyntes, kan du gøre dem endnu skønnere ved at tilsætte 50 g hakket chokolade.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Skønt bagværk