Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udblød brødet i vandet, og rør det sammen med kødet. Rør de øvrige ingredienser til farsen i.
  2. Form små flade 1 cm tykke frikadeller. Brun frikadellerne i olie på en pande. Tag dem fra panden, og kasser stegefedtet.
  3. Kom alle ingredienserne til tomatsaucen i en gryde, og bring det i kog. Lad det snurre ca. 15 min. Tag laurbærbladet op.
  4. Kom frikadellerne i saucen, og lad dem simre under låg heri ca. 10 min. Tjek, at frikadellerne er gennemstegt. Server med det foreslåede tilbehør.
Tips!
Frikadellerne kan også laves med svin, kalv eller oksekød.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it