Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog græskarternene møre i usaltet vand ca. 20 min. Si vandet fra, og mos græskarternene i en blender eller foodprocessor. Lad mosen køle af, mens du laver dejen.
  2. Rør melet med salt og olie. Saml dejen med vandet. Udrul dejen, og læg den i en smurt tærteform (22 cm i diameter). Stil fadet i køleskab en times tid.
  3. Pisk æggene. Tilsæt græskarmos, sukker, fløde, ahornsirup og vaniljesukker. Pisk det sammen. Hak nødderne, og vend dem i. Kom fyldet i tærten. Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen helt.
  4. Sigt kakaopulver over kagen. Rør glasuren sammen, og kom den i en sprøjtepose med lille tylle, og tegn edderkoppespind på kagen. Sæt evt. en plastedderkop på. Server kagen med flødeskum eller is.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it