Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Supper
Dejlig suppe til en kold efterårsdag.
Græskarsuppe med basilikumolie
(4 pers.)
300 g kartofler
3 spsk. smør
2 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
Basilikumolie:
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skær græskarkødet i små tern. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Hak løgene. Svits græskar, kartofler og løg i smør i en gryde. Tilsæt bouillon og timianblade, og lad det snurre sammen ca. 40 min. under låg. Miks suppen jævn i en blender eller foodprocessor. Varm suppen op igen, og tilsæt fløde. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  2. Miks basilikum, olivenolie og citronsaft i en blender, eller pisk det sammen i en skål. Server suppen med basilikumolie og ristede brødskiver.
  3. Tilbehør: italiensk brød skåret i tynde skiver. Rist dem i ovnen ved 250 gr., til de er sprøde og gyldne. Gnid dem evt. med hvidløg, og dryp med olivenolie.
Velbekomme!
Annonce
Pin it