Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Supper
Græskarsuppe i græskar
4 personer
300 g kartofler
3 spsk. smør
evt. 2 dl hvidvin
2 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
Persilleolie:
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Sådan gør du:
  1. Skær græskarrene i både, skær skallen af, og fjern kernerne. Skær bådene i mindre stykker. Skræl kartoflerne, og skær dem i skiver. Hak løgene, og svits græskar, kartofler og løg i smør i en gryde. Tilsæt bouillon og evt. hvidvin samt timian, og lad det simre ved svag varme ca. 40 min. under låg. Miks suppen jævn med en stavblender. Varm suppen op igen, og tilsæt fløde. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  2. Miks persille, olivenolie og citronsaft i en blender, eller pisk det sammen i en skål. Server suppen med persilleolie og ristede brødskiver.
Tips!
Skær tynde skiver af et italiensk brød, og rist dem i ovnen ved 250 gr., til de er sprøde og gyldne. Gnid dem med hvidløg, og dryp dem med god olivenolie.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri