Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rist nødderne i en bradepande i oven ved 200 gr. i ca. 5 min. Afkøl dem, og hak dem fint, evt. i en foodprocessor.
  2. Smuldr smørret i hvedemel og flormelis. Kom nødderne i, og saml dejen med æggeblommen og vandet. Lad dejen hvile i køleskabet i ca. 30 min.
  3. Rul dejen ud, og for en form (ca. 22 cm i diameter) med dejen. Forbag tærtebunden ca. 10 min. på midterste ovnribbe ved 200 gr.
  4. Pisk æggene sammen med den ekstra æggehvide i en skål. Kom siruppen i en gryde sammen med brun farin, rydderier og fløde. Kog det kort op. Rør det i æggene. Rør også græskarpuréen i æggene. Kom massen i tærtebunden, og bag tærten i ca. 50 min. Ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
  5. Græskarpure: Kog græskarkødet eller courgetten ca. 20 min., og afdryp det i en sigte. Miks det til puré i en blender eller foodprocessor.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it