Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær græskarret ud i både, og fjern skal og indmad. Skær ud i grove stykker.
  2. Bland ingredienserne til marinaden, læg græskarret i, og lad det trække mindst 30 minutter.
  3. Rist peanuts, solsikkekerner og kokos på en tør pande. Blend med lidt vand og salt til en tyk pesto, juster evt. med lidt ekstra vand.
  4. Lun olien med sennepsfrø, fennikelfrø, karrypulver, karryblade, laurbær og chili, som er flækket på langs og delt i grove stykker – husk at fjerne kernerne. Når olien er varm, og sennepsfrøene popper, tilsætter du løg, ingefær og hvidløg. Steg det gyldent ved jævn varme, og kom derefter græskar på. Steg videre i ca. 2 minutter.
  5. Tilsæt nøddepesto, kokosmælk og vand. Lad karryen simre, til græskarstykkerne er møre. Test evt. med en kniv som ved kartofler. Smag til med salt og peber.
  6. Pynt: frisk koriander og evt. frisk chili efter smag
  7. Tilbehør: basmatiris kogt med nelliker, laurbær og lidt kardemomme
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk