Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet, og rør græskarpuré i. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen igennem, til den er smidig.
  2. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
  3. Del dejen i 16 stykker, form dem til boller, læg dem i smurte muffinsforme, og lad dem efterhæve ca. 15 min.
  4. Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys med hakkede græskarkerner. Bag bollerne ved 200 gr. i ca. 18 min.
  5. Græskarpuré: 250 g græskarkød eller courgette skæres i små tern, som koges møre i vand i ca. 15 min. under låg. Lad det afdryppe i en sigte, og pres det herefter gennem sigten.
Velbekomme!
Annonce
Pin it