Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværk
Forkæl familien i påsken med dette flotte og smagfulde påskebrød.
Sådan gør du:
  1. Lun mælken med safran, og lad det trække, til mælken er gul. Opløs gæren heri. Tilsæt yoghurt, æg, sukker og salt. Kom halvdelen af melet i lidt ad gangen, og rør dejen igennem i ca. 10 min. Lad den hæve overdækket et lunt sted i ½-1 time.
  2. Smuldr smør og resten af melet sammen, tilsæt det lidt ad gangen, og ælt dejen grundigt igennem. Stil dejen til hævning ca. 1 time overdækket et lunt sted.
  3. Kog imens æggene i vand tilsat rød frugtfarve i 6 min.
  4. Slå dejen ned, og rul den til en lang pølse. Form et ottetal af dejen på en bageplade med bagepapir, og læg et rødt kogt æg i hver ende af brødet. Pensl brødet med æg, og drys med sesam. Lad brødet stå 10 min. på pladen og efterhæve. Bag brødet midt i ovnen ved 180 gr. i ca. 30 min., eller til det er brunt og gennembagt.
Tips!
Brødet er også godt nogle dage efter, hvis du rister det på brødristeren og nyder det med lidt smør til en god kop te.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it