Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Denne skønne, franske chokoladekage er bagt i 2 lag med appelsinmarmelade imellem. Server den med en god kop kaffe eller som dessertkage.
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen, og smelt den sammen med smørret over vandbad eller i mikroovn. Hæld 150 g af sukkeret op i en skål sammen med æggeblommerne, og pisk det cremet. Pisk hviderne stive i en anden skål, og tilsæt de sidste 50 g sukker under piskningen. Vend forsigtigt chokoladeblandingen med æggeblommeblandingen. Vend herefter de piskede hvider sammen med chokolade- og æggeblandingen.
  2. For en springform (22 cm i diameter) med bagepapir. Hæld halvdelen af moussen op i formen, og bag den ved 180 gr. i 40 min. på midterste ovnribbe. Resten af moussen stilles i køleskabet tildækket. Afkøl kagen helt.
  3. Fordel appelsinmarmeladen oven på bunden. Kom den kolde chokolademousse oven på. Stil kagen i køleskabet et par timer. Pynt evt. kagen med spåner af chokolade, flødeskum og mynte.
Tips!
Du kan sagtens lave kagen dagen før servering, bare du dækker den godt til og opbevarer den i køleskab.

I stedet for appelsinmarmelade, kan du bruge hindbærmarmelade eller helt undlade det.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce
Pin it