Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen, og smelt den sammen med smørret over vandbad eller i mikroovn. Hæld 150 g af sukkeret op i en skål sammen med æggeblommerne, og pisk det cremet. Pisk hviderne stive i en anden skål, og tilsæt de sidste 50 g sukker hertil under piskningen. Vend forsigtigt chokoladeblandingen med æggeblommeblandingen. Vend herefter de piskede hvider sammen med chokolade- og æggeblandingen.
  2. For en springform 22 cm i diameter med bagepapir. Hæld halvdelen af moussen op i formen, og bag den ved 180 gr. i ca. 30 min. på midterste ovnribbe. Resten af moussen stilles i køleskabet tildækket. Afkøl kagebunden helt.
  3. Kog hindbær og sukker op i en gryde 3-4 min. Afkøl hindbærsaucen.
  4. Fordel ca. halvdelen af hindbærblandingen oven på bunden. Fordel den kolde chokolademousse oven på. Stil kagen tildækket i køleskabet et par timer. Pynt evt. kagen med frysetørrede hindbær. Server med resten af hindbærsauce.
Tips!
Du kan piske 1½ dl piskefløde til skum og vende den i den del af chokolademoussen som skal i køleskabet.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it