Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværkSøde sager og drikke
Alle de fristende kager i bagervinduet er faktisk ret sjove at bage selv og endda, uden at det behøver at være særlig vanskeligt eller tidkrævende. Så gør bageren kunsten efter, og lav et lækkert gåsebryst.
Sådan gør du:
  1. Læg husblas i koldt vand ca. 5 min. Tag det op, og pres overskydende vand ud af det. Lun ca. ½ dl af fløden i en lille gryde. Fjern gryden fra varmen, og smelt husblassen i det. Pisk fløden til skum, og kom vaniljesukker, flormelis og husblas i.
  2. Skær et stykke af lagkagebunden, ca. 17×16 cm, og fordel abrikosmarmeladen over bunden i et jævnt lag. Læg kagebunden på et stykke køkkenfilm (evt. i en lille sandkageform), fordel cremen over, og hiv i køkkenfilmen fra begge sider, og fold det stramt omkring skummet. Stil kagen i fryseren.
  3. Når kagen er frosset og skal bruges, rul da marcipanen ud til en tynd flade (ca. 17×16 cm) på et flormelisdrysset bord. Læg marcipanen over den frosne kage. Smelt chokoladen over vandbad, og dryp den over kagen i tigerstriber. Skær gåsebrysterne i tykke skiver, mens kagen er frossen. Lad kagerne tø op inden servering.
Tips!
I stedet for flormelis kan du også vende 2 spsk. abrikosmarmelade i flødeskummet.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it