Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og flormelis skummende. Sigt kartoffelmel og hvedemel i æggemassen, og vend rundt. Smør dejen ud på bagepapir til en stor bund ca. 32 x 25 cm.
  2. Bag bunden ved 180 gr. i ca. 8 min., til den er gylden og gennembagt. Køl bunden af, og skær den i to ens rektangler a ca. 30 x 10 cm. Læg sammen med marmelade.
  3. Vaniljecreme: Kog 2 dl mælk, fløde, sukker og vaniljekorn op i en gryde. Pisk æggeblommer, majsstivelse og ½ dl mælk sammen i en skål. Hæld den lune mælk over æggeblommeblandingen, og kom blandingen tilbage i gryden. Kog, til den bliver tyk og cremet, rør hele tiden, så cremen ikke brænder på. 2. Lad cremen køle helt ned, tildækket i køleskab. Pisk cremen igennem med en håndmixer, og vend derefter flødeskum i. 3. Fordel vaniljecremen over kagebunden. Kom flødeskum over. Rul marcipanen tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir, og fold om kagen. Overskydende marcipan skæres fra. Skær i 6 ens kager. Skyl, og aftør kniven, hver gang du har skåret en kage. Opbevar tildækket i køleskab. Kan kun holde sig et døgns tid i køleskab.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it