Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Fyldte svampeboller
(40 stk.)
5 dl mælk
50 g gær
3 spsk. rapsolie
2 tsk. salt
ca. 150 g fint rugmel
ca. 550 g hvedemel
Fyld:
1 spsk. timian
Til pensling:
Sådan gør du:
  1. Smuldr gæren i en skål. Lun mælken op til 37 gr., og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt olie, salt, honning og det meste af melet. Ælt grundigt, til dejen er jævn. Lad dejen hæve tildækket i 45 min.
  3. Rens og hak svampene. Skræl og hak løgene. Steg svampe, løg og timian i smør i ca. 10 min. Bland persillen i, og krydr med salt.
  4. Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den igennem. Del den i 2. Rul hver portion ud til en ½ cm tynd firkant (ca. 50 x 30 cm).
  5. Fordel svampene over dejen, og rul dejen sammen som roulader. Skær hver rulle i 20 stykker, og læg dem i muffinforme. Lad dem hæve tildækket i 30 min.
  6. Forvarm ovnen til 250 gr. Pensl bollerne med rapsolie, og drys med lidt saltflager.
  7. Bag bollerne midt i ovnen i ca. 8 min. Lad dem køle af på en rist. Bollerne er velegnet til frysning.
Velbekomme!
Opskrifter: Caroline Hofberg
Foto: Ove Lindfors/Linnea Press
Annonce
Pin it