Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Frugtsalater er lækre her om sommeren, og med lidt festlig udskæring af frugten og godt tilbehør, så kan frugten nemt forvandles til en himmelsk sommerdessert.
Frugtsalat med portvinscreme
4 personer
Marinade:
1 dl vand
4 spsk. citronsaft
½ stang vanilje
Frugtsalat:
200 g hindbær
400 g vandmelon
Sabayone(vincreme):
4 spsk. sukker
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Kog ingredienserne til marinaden sammen 4-5 min. Afkøl det.
  2. Skyl og afdryp hindbærrene. Skræl ferskner eller mango og skær frugten i tern. Skær vandmelonkødet i 1 cm tykke skiver og herefter i tern. Kom frugten i en skål. Hæld marinaden over. Lad frugtsalaten trække en times tid tildækket i køleskab.
  3. Kom æggeblommer, sukker og vin i en skål der kan tåle at komme i vandbad. Pisk det sammen. Kom skålen i vandbad i en gryde. Vandet skal bare lige boble i kanten. Pisk hele tiden i saucen til den bliver en skummende jævn creme.
  4. Server den lune creme til frugtsalaten.
Tips!
Her har vi udstukket noget af vandmelonen til hjerter med en kageudstikker.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it