Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hæld sukkeret i en gryde, og varm det op, til det bliver lyst gyldent. Hæld det i en randform eller anden form, der passer i størrelsen, og vend og drej den, til karamellen dækker bunden. Husk at bruge grydelapper.
  2. Pensl siderne, der ikke er dækket af karamel, med neutral madolie
  3. Kog den flækkede vaniljestang i 10 min. med fløden. Pisk æg og sukker sammen i en skål, fjern vaniljestangen fra fløden, og rør den i æggemassen.
  4. Si æggemassen i formen, og stil den i en lille bradepande. Sæt bradepanden i en 125 gr. varm ovn, og hæld kogende vand i bradepanden. Lad “randen” stivne i løbet af en god times tid.
  5. Stil desserten på køl til næste dag.
  6. Skræl appelsinerne med kniv, og skær bådene fri af hinderne. Saml saften i en skål, og læg appelsinbådene i saften sammen med sukker og nelliker til næste dag.
  7. Løsn randen med en kniv, og drej den hurtigt rundt, så du kan se, om desserten ligger løst i formen, inden du vender den ud på fadet.
  8. Server karamelranden med den syrlige appelsinsalat.
Tips!
Har du nogle kønne kopper med forskellige mønstre, kan du portionsanrette randen i dem i stedet for i formen. Det er lige så nemt, og det ser flot ud.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri