Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg brødskiverne på bagepapir på en bageplade. Pensl med olie, og drys med lidt salt. Stil dem i ovnen, gerne ved varmluft ved 150 gr. i 20-25 min. Afkøl skiverne, og bræk i små chips.
  2. Nip bønnerne, og kog dem 5-6 min. i letsaltet vand. Kun 4-5 min., hvis de er fra frost. Overbrus kort med koldt vand. Afdryp dem i en sigte. Skyl og afdryp salaten grundigt. Skær tomaterne i halve. Bland skinke, salat, bønner og tomater.
  3. Pisk dressingen sammen, og vend den i salaten. Drys rugbrødschips over. Drys evt. også flager af parmesanost over.
Tips!
Drys evt. små stegte tern af persillerødder over salaten.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it