Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Det er en sikker klassiker, der vækker gode minder hos de fleste af os, nyd den med hjemmelavet solbærsyltetøj, mangochutney, friske hindbær og solbær eller skiver af modne pærer drysset med hakkede hasselnødder og gerne med et glas portvin til
Sådan gør du:
  1. Paner osten ved først at komme æg på hele ostens overflade, og vend den herefter i rasp, så raspen fordeler sig i et jævnt lag omkring osten.
  2. Varm olien op i en gryde. det skal være så varmt, at et franskbrødsstykke bliver gyldent på et minuts tid. frituresteg ostene, til de er sprøde og gyldne. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
Tips!
Ostene skal gerne have en lidt blød kerne, men de skal ikke være fuldmodne.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it