Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Italiensk æggekage der smager godt både lun og kold
Fritata
(4 personer)
Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 40 min.
1 lille courgette
1 fed hvidløg
8 æg
1½ dl fløde 9 %
2 tsk. oregano
1½ tsk. salt
Sådan gør du:
  1. Rens peberfrugterne for stilk og kerner, og skær dem i små tern. Skær courgetten i tynde skiver, og løgene i tynde ringe. Hak hvidløgsfedet fint. Svits løg, courgette, peberfrugter og hvidløg i 1 spsk. olivenolie på en pande, til det er blødt, men ikke har taget særlig farve.
  2. Pisk æg, fløde, salt, peber og oregano sammen. Vend de stegte grønsager heri.
  3. Varm 2 spsk. olivenolie op på en pande, gerne en slip let-pande. Kom æggemassen på. Steg frittataen, til den er fast ved svag varme.
  4. Lad frittataen glide ud på et stort grydelåg. Læg panden over, og vend den over på panden, nu med den ustegte side nedad.
  5. Steg frittataen ca. 5 min. på denne side. Skær frittataen i mindre stykker.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it