Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog vand og sukker sammen, til sukkeret er opløst. Afkøl det. Kom citronsaften i. Smag til, den skal være syrlig, men ikke sur.
  2. Frys massen ca. 2 timer. Pisk æggehviderne stive, og pisk flormelis i til sej marengs. Miks isen igennem på en foodprocessor, og vend marengsen i. Frys igen. Eller frys sorbeten i en ismaskine, her kan du komme marengsen i saften fra starten af indfrysningen.
  3. Fordel sorbeten i dessertglas eller på tallerkner, og pynt med flødeskum og evt. reven citronskal.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it