Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog kålbladene møre i letsaltet vand 2-3 min., og lad dem dryppe af. Skær det groveste af midterribben af bladene. Rør alle ingredienserne til farsen sammen. Læg en skefuld fars på hvert blad, og fold siderne på bladet ind over farsen. Rul herefter bladene sammen om Frikadeller med spidskålsdolmere fyldet til små ruller, og snør dem med kødsnor.
  2. Læg kåldolmerne i en gryde, og hæld kogende bouillon over. Læg låg over, og lad kåldolmerne snurre ca. 40 min. Tag kåldolmerne op, og lad dem dryppe af.
  3. Vil du give kåldolmerne et lille twist, kan du smelte lidt sukker på en stålpande, til det er gyldent. Kom lidt smør i, og steg dolmerne i sukkermassen et par min. Oplev, hvordan den søde karamelliserede smag klæder den milde kål.
  4. Sommersalat (4 pers.)
  5. Rør rygeost og cremefraiche sammen. Skær radiserne i skiver og agurken samt kartoflerne i tern. Vend grønsager og kartofler i rygeostblandingen. Krydr med salt og peber, og pynt til slut med purløg.
  6. Server rygeosten sammen med ristet rugbrød. Her har vi udstukket små hjerter af rugbrødsskiver og ristet dem i ovnen.
Tips!
Prøv at servere disse små dolmere som en slags tapas sammen med små frikadeller og sommersalat med nye kartofler og blomkål. Så er hverdagsmad lige pludselig blevet til delikat gæstemad.
Velbekomme!
Annonce
Pin it