Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør kødet sammen med finthakket hvidløg, hakket løg, hvidvin, piskefløde, æg, muskatnød, timian, oliven, salt og peber.
  2. For en patéform smurt med smør eller en smurt brødform med noget af baconen. Kom farsen i. Læg resten af baconen over. Pynt med laurbærblade. Læg låg over. Bruger du en brødform, kan du bruge alufolie som låg. Stil formen i en bradepande. Hæld kogende vand ved, så det går 3-4 cm op ad formens sider. Bag patéen 1½ time ved 180 gr. på midterste ovnribbe. Lad patéen afkøle og stå i køleskabet 1-2 døgn, inden den serveres.
Tips!
Syltede cornichoner eller andre syltevarer passer også godt til.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri

Skønt bagværk