Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland gær og lunet mælk. Pisk æg, sukker og salt sammen, og rør det i gærvæsken. tilsæt mel, og rør dejen sammen med håndmikseren. tilsæt blødt smør i små klumper under omrøring. Lad dejen hvile 15 min. et lunt sted. Fyld den i 4 velsmurte muffinforme med en ske.
  2. Lad dejen hæve endnu ½ time, og bag babaerne ved 200 gr. i 15-20 min. Vend dem ud, og lad dem køle lidt af.
  3. kog vand og sukker sammen med limeskal, og køl af. tilsæt rom og svesker, og lad sveskerne trække i romlagen i en times tid. tag dem op, og hæld lagen over bagværket, til det er gennemfugtet. kasser limeskallen, men gem resten af lagen til servering. dryp 2 tsk. rom over hver portion, og server med svesker og resten af lagen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it