Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen, og smelt den i kaffen over vandbad.
  2. Pisk æggehviderne stive i en skål. Kom lidt af chokoladen i æggeblommerne, og rør det sammen. Rør blommerne i chokoladen. Vend æggehviderne i.
  3. Kom det i 4 portionsglas, og stil på køl. Pynt med flødeskum, et drys tørrede hindbær og evt. lavendler.
Tips!
Hvis du bruger helt friske og kontrollerede danske æg, kan du godt bruge dem i stedet for pasteuriserede æg.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it