Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk hviderne let og sigt halvdelen af flormelismængden i skålen. Pisk videre, til hviderne er stive, sigt resten af sukkeret i, og vend det i dejen. Tilsæt mandler eller nødder, og fordel dejen på bagepapir i to lige store plader. Faconen indretter du efter fadet, anledningen og/eller humøret: rund, firkantet, en stang, hjerteformet etc. Bages ved 175 gr. i ca. 45 min., eller til kagen er let og tør.
  2. Cremen piskes sammen og fyldes i en frostpose. Den nederste bund lægges på fadet, og cremen sprøjtes ud i en spiral. Den jævnes forsigtigt ud – bundene er meget skøre, og den anden bund lægges ovenpå.
  3. Kagen drysses med flormelis og pyntes med f.eks. friske bær.
Tips!
Læg to stykker bagepapir på kagefadet, sådan at de overlapper hinanden med et par centimeter, inden du begynder at lægge kagen sammen direkte på fadet. Når kagen er så vidt fremme, at den kun mangler flødeskumskanten, trækkes de to stykker papir væk, og fadet er rent og pænt.
Velbekomme!
Annonce
Pin it