Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Fragilité er faktisk en ærkedansk kage, som blev opfundet af bager Johannes Steen på Amagertorv omkring 1910.
Sådan gør du:
  1. Pisk æggehviderne stive. Pisk halvdelen af flormelissen i. Vend resten af flormelissen samt hvedemel og nødder i. Hæld dejen ud i en bradepande foret med bagepapir og smurt med smør ca. 40 x 35 cm. Bagbunden ca. 30 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Del bunden i 2.
  2. Rør flormelis og smør sammen. Pisk æggeblommen i.
  3. Opløs kaffepulveret i vandet, og afkøl det. Pisk fløden til skum og vend kaffen i. Rør smørcremen i.
  4. Fordel cremen mellem de 2 kagestykker. Stil kagen tildækket i køleskab 3-4 timer. Skær kagen i ca. 12 tern. Pynt med sigtet flormelis.
Tips!
Du kan vælge at bage 3 tyndere bunde, 30 x 30 cm af dejen, så hvert kagestykke i stedet får 3 lag. Bagetiden er så 20- 25 min. Bag bundene ad 3 omgange.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce
Pin it