Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør kødet med salt, peber, løg, hvedemel, æg og mælk. Form farsen som en hareryg i et smurt ovnfast fad. Læg baconskiver over. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i 15 min. på midterste ovnribbe. Hæld nu mælken ved. Steg videre i ca. 45 min., til kødet er gennemstegt.
  2. Smelt smørret til saucen, og rør melet i. Tilsæt skyen fra stegen og fløden. Kog saucen igennem ca. 5 min. under omrøring. Smag til med gele. Giv saucen lidt kulør. Server den forlorne hare med ovnbagte rodfrugter og sauce.
  3. Ovnbagte rodfrugter: Bland tern af skrællede rodfrugter, f.eks. kartofler, rødbede, rodselleri og gulerødder med lidt olie, oregano, salt og peber. Kom dem i et ovnfast fad, og stil dem i ovnen, når du kommer mælken ved den forlorne hare.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it