Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet, og tilsæt havregryn, hvid fuldkornshvedemel, og 100 g af det almindelige hvedemel. Lad dejen forhæve tildækket 15 min.
  2. Tilsæt salt, og resten af hvedemelet. Rør dejen godt sammen, den skal være fugtig og kan ikke æltes. Lad dejen hæve tildækket 1 time et lunt sted.
  3. Fordel dejen i en bradepande (25 x 35 cm) foret med bagepapir. Lad dejen efterhæve 15 min. Tryk fordybninger i dejen med fingrene. Drys rosmarin og oliven over. Tryk oliven lidt ned i dejen. Dryp med olivenolie.
  4. Bag focacciabrødet ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 20-25 min.
  5. Skær brødet i portionstern.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it