Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Flettet yoghurtbrødkrans
(ca. til 15 pers. på en buffet)
25 g gær
2 dl yoghurt
3½ tsk. salt
ca. 900 g hvedemel
Pynt:
3-4 spsk. havregryn
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen smidig. Stil dejen til hævning tildækket ved stuetemperatur 2-3 timer.
  2. Del dejen i 2. Den ene halvdel rulles til en lang pølse, som formes som en ring. Læg den på bagepapir på en bageplade. Pres den lidt flad. Del den anden halvdel i 3, som rulles til pølser. Flet dem sammen til en lang fletning. Læg fletningen over brødkransen, og tryk den let ned i den anden dej. Lad brødet hæve ca. 30 min. Pensl med vand, og drys med havregryn.
  3. Bag brødet ca. 40-50 min. ved 200 gr. på nederste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it