Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rids en svinekam med svær og uden ben (ca. 2 kg) helt ned til kødet med en ½ cm's mellemrum – undgå at ridse i selve kødet.
  2. Drys sværen med groft salt. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.
  3. Hæld ½ liter vand i en bradepande. Læg en rist over. Læg kødet herpå.
  4. Læg evt. en overskåret kartoffel eller et stykke sammenkrøllet alufolie under kødet for at få det til at ligge så vandret som muligt. Stik et par laurbærblade ned mellem sværene.
  5. Sæt stegen i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 gr., og giv stegen 1½ time, eller til et stegetermometer viser 55 gr. i kødets centrum. Hvis stegen ikke er sprød, sættes temperaturen op til 250 gr. Hvis den er sprød, fortsætter du ved 200 gr.
  6. Steg nu videre, til kødet har opnået en centrumstemperatur på 65 gr. Er sværen ikke helt sprød, kan du grille den under ovngrillen, hold øje med den hele tiden, da den hurtigt bliver mørk.
Velbekomme!
Foto: Istockphoto / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk